Застосування ферментних препаратів та харчових добавок структуроутворювальної дії в технології хліба з борошном круп’яних культур

Ескіз

Дата

2023

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

В тезах висвітлена актуальність питання використання ферментних препаратів, зокрема фосфоліпази , α-амілази та ксиланази в технології безглютенового хліба, до якого входить борошно круп’яних культур – гречане, кукурудзяне, пшоняне та рисове
Theses highlight the relevance of the use of enzyme preparations, in particular phospholipase, α-amylase and xylanase in the technology of gluten-free bread, which includes flour from cereal crops - buckwheat, corn, millet and rice

Опис

Ключові слова

ферментні препарати, борошно круп'яних культур, хліб, enzyme preparations, bread, flour of cereal crops, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Чіхрай, В. Застосування ферментних препаратів та харчових добавок структуроутворювальної дії в технології хліба з борошном круп’яних культур / В. Чіхрай, Л. Михонік, І. Гетьман // Проблеми і практичні підходи виробництва та регулювання використання харчових добавок в країнах Європейського Союзу та в Україні : матеріали І Міжнародної науково-практичної конференції, 25 жовтня 2023 р. – Київ : НУХТ, 2023. – С. 114–116.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced