Перспективи використання гречаного борошна в технології безглютенового хліба
Дата
2024
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
В тезах описано перспективи використання гречаного борошна, яке має підвищену харчову цінність, в технології безглютенового хліба, які лягли в основу створеної та затвердженої нормативної документації на хліб безглютеновий «Гречано-рисовий»
The theses describe the prospects of using buckwheat flour, which has an increased nutritional value, in the technology of gluten-free bread, which formed the basis of the created and approved regulatory documentation for gluten-free bread "Buckwheat-rice"
The theses describe the prospects of using buckwheat flour, which has an increased nutritional value, in the technology of gluten-free bread, which formed the basis of the created and approved regulatory documentation for gluten-free bread "Buckwheat-rice"
Опис
Ключові слова
гречане борошно, безглютеновий хліб, buckwheat flour, gluten-free bread, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Бібліографічний опис
Дудко, І. Перспективи використання гречаного борошна в технології безглютенового хліба / І. Дудко, Л. Михонік // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 90-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 11–12 квітня 2024 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2024. – Ч. 1. – С. 123.