Інноваційні методи обслуговування в готельно-ресторанному господарстві

Ескіз

Дата

2024

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Охарактеризовано розвиток закладів ресторанного господарства у конкурентному середовищі та їх прагнення використовувати інноваційні методи та технології виробництва й обслуговування
The development of restaurant establishments in a competitive environment and their desire to use innovative production and service methods and technologies are characterized

Опис

Ключові слова

інновації, ресторанний бізнес, обслуговування, комп’ютерні технології, системи, restaurant business, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Дочинець, І. В. Інноваційні методи обслуговування в готельно-ресторанному господарстві / І. В. Дочинець // Актуальні проблеми розвитку сфери гостинності: перспективи та виклики : матеріали ІІ Міжнародної наукової конференції, 24–25 квітня 2024 р. – Ужгород : Говерла, 2024. – С. 277–280.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced