Ефективність роботи хлібопекарських печей та шляхи їх удосконалення

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2007

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Проведений пошук шляхів зменшення енерговитрат при випіканні..Conducted search for ways to reduce energy consumption during baking.

Опис

Ключові слова

режим, mode, піч, нагрівання, печь, нагрев, oven, heating, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв, кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування

Бібліографічний опис

Ефективність роботи хлібопекарських печей та шляхи їх удосконалення / О. В. Ковальов, О. М. Бурлака, Є. М. Бабко, С. Ю. Лементар // Хлебопекарское и кондитерское дело. - 2007. - №4. - С. 30-31.

Зібрання