Соняшникова олія збагачена пряно-ароматною сировиною
Loading...
Date
item.page.doi
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Abstract
У тезах розглянуто питання використання нетрадиційної рослинної сировини для отримання біологічно цінних олій методом холодного пресування зі збереженням всього нутрієнтного потенціалу вихідної сировини. Запропонована технологія отримання рослинної олії, збагаченої біологічно активними речовинами червоного перцю, може бути рекомендована для впровадження у закладах ресторанного господарства
This paper discusses the issue of using non-traditional plant raw materials to obtain biologically valuable oils by the cold pressing method while preserving all the nutrient potential of the raw materials. The proposed technology for obtaining vegetable oil enriched with biologically active substances of red pepper can be recommended for implementation in restaurant business establishments
This paper discusses the issue of using non-traditional plant raw materials to obtain biologically valuable oils by the cold pressing method while preserving all the nutrient potential of the raw materials. The proposed technology for obtaining vegetable oil enriched with biologically active substances of red pepper can be recommended for implementation in restaurant business establishments
Description
Citation
Кущ, Л. Соняшникова олія збагачена пряно-ароматною сировиною / Л. Кущ, С. Усатюк, О. Тищенко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 90-ї Ювілейної Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 11–12 квітня 2024 р. – Київ : НУХТ, 2024. – Ч. 1. – С. 92.