Соняшникова олія збагачена пряно-ароматною сировиною

Ескіз

Дата

2024

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

У тезах розглянуто питання використання нетрадиційної рослинної сировини для отримання біологічно цінних олій методом холодного пресування зі збереженням всього нутрієнтного потенціалу вихідної сировини. Запропонована технологія отримання рослинної олії, збагаченої біологічно активними речовинами червоного перцю, може бути рекомендована для впровадження у закладах ресторанного господарства
This paper discusses the issue of using non-traditional plant raw materials to obtain biologically valuable oils by the cold pressing method while preserving all the nutrient potential of the raw materials. The proposed technology for obtaining vegetable oil enriched with biologically active substances of red pepper can be recommended for implementation in restaurant business establishments

Опис

Ключові слова

пряно-ароматна сировина, соняшникова олія, біологічно активні речовини, заклади ресторанного господарства, spicy and aromatic raw materials, sunflower oil, biologically active substances, restaurant establishments, кафедра експертизи харчових продуктів, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Кущ, Л. Соняшникова олія збагачена пряно-ароматною сировиною / Л. Кущ, С. Усатюк, О. Тищенко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 90-ї Ювілейної Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 11–12 квітня 2024 р. – Київ : НУХТ, 2024. – Ч. 1. – С. 92.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced