Особливості харчування дітей з алергією до білків коров’ячого молока
Дата
2024
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Охарактеризовано причини поширеності харчових алергії, наведено особливості харчування дітей з алергією до білків коров’ячого молока
The reasons for the increase in food allergies are characterized, and the features of the nutrition of children with an allergy to cow's milk proteins are given
The reasons for the increase in food allergies are characterized, and the features of the nutrition of children with an allergy to cow's milk proteins are given
Опис
Ключові слова
харчування дітей, food for children, алергія до білків молока, allergy to cow’s milk proteins, кафедра технології оздоровчих продуктів
Бібліографічний опис
Федоренко, Т. Особливості харчування дітей з алергією до білків коров’ячого молока / Т. Федоренко // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 16 листопада 2023 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2023. – С. 158–160.