Важливість здорового харчування здобувачів вищої освіти
Дата
2024
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Здорове та збалансоване харчування є надзвичайно важливим для здобувачів вищої освіти, які мають фізичне та розумове навантаження. Правильне співвідношення нутрієнтів дозволяє забезпечити організм
необхідною енергією, сприяє його ефективному функціонуванню та підвищує стресостійкість. Також слід враховувати при складанні раціону свій вік, стать та рівень фізичної активності та інші індивідуальні особливості. В роботі використані результати досліджень вітчизняних та закордонних фахівців. Для обробки, викладення та узагальнення отриманої інформації використані методи системного пошуку, аналізу та синтезу
A healthy and balanced diet is extremely important for higher education students who are physically and mentally demanding. The correct ratio of nutrients allows you to provide the body necessary energy, contributes to its effective functioning and increases stress resistance. You should also take into account your age, gender and level of physical activity and other individual characteristics when making a diet. The work uses the results of research by domestic and foreign specialists. Methods of systematic search, analysis and synthesis were used for processing, presentation and generalization of the received information
A healthy and balanced diet is extremely important for higher education students who are physically and mentally demanding. The correct ratio of nutrients allows you to provide the body necessary energy, contributes to its effective functioning and increases stress resistance. You should also take into account your age, gender and level of physical activity and other individual characteristics when making a diet. The work uses the results of research by domestic and foreign specialists. Methods of systematic search, analysis and synthesis were used for processing, presentation and generalization of the received information
Опис
Ключові слова
здорове харчування, здобувачі вищої освіти, кафедра готельно-ресторанної справи, раціон, healthy eating, students of higher education, ration
Бібліографічний опис
Малявко, М. С. Важливість здорового харчування здобувачів вищої освіти / М. С. Малявко, А. О. Ущаповський // Інноваційні технології в готельно-ресторанному та туристичному бізнесі : матеріали XІІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції з міжнародною участю, присвяченої 140-річчю НУХТ, 21травня 2024 р. – Київ : НУХТ, 2024. – С. 95–96.