Одержання біомаси Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus для використання у харчових продуктах

Ескіз

Дата

2024

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus DSM 20081, молочнокислі бактерії, лактоза, біомаса, біосинтез, культивування, кафедра біотехнології і мікробіології

Бібліографічний опис

Михайлова, П. О. Одержання біомаси Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus для використання у харчових продуктах : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 162 Біотехнології та біоінженерія / Михайлова Поліна Олександрівна ; наук. керівник Юрій Миколайович Пенчук. – Київ, 2024. – 71 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced