Тренди крафтових технологій сучасної індустрії харчування
Файли
Дата
2024
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
За останні роки такі інновації, як обробка під високим тиском, вакуумне пакування та ультразвукова обробка, ще більше підвищили якість, безпеку та різноманітність оброблених харчових продуктів. А дослідженні основні тенденції харчової промисловості та пов’язані з ними технологічні рішення підтверджують актуальність роз-роблення та впровадження альтернативних способів вироб-ництва крафтової продукції
In recent years, innovations such as high-pressure processing, vacuum packaging and ultrasonic processing have further enhanced the quality, safety and variety of processed foods. And research on the main trends in the food industry and related technological solutions confirms the relevance of developing and implementing alternative methods of producing craft products
In recent years, innovations such as high-pressure processing, vacuum packaging and ultrasonic processing have further enhanced the quality, safety and variety of processed foods. And research on the main trends in the food industry and related technological solutions confirms the relevance of developing and implementing alternative methods of producing craft products
Опис
Ключові слова
кафедра готельно-ресторанної справи, крафтова сировина, тренди харчової промисловості, крафтові технології, стартап, тенденція, food industry trends, craft raw materials, craft technologies, startup, trend
Бібліографічний опис
Різник, А. О. Тренди крафтових технологій сучасної індустрії харчування / А. О. Різник, Т. А. Сильчук, В. В. Цирульнікова // Промисловість та крафт для HoReCa в туризмі: досвід, проблеми, інновації : матеріали ІІ Міжнародної науково-практичної конференції, 23–24 травня 2024 р. – Київ : НУХТ, 2024. – С. 51–54.