Актуальність вдосконалення асортименту хлібних паличок «Грісіні» для закладів ресторанного господарства
Дата
2024
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Показано використання нетрадиційної рослинної сировини в технології хлібних паличок «Грісіні», виготовлених з борошна вищого гатунку з додаванням вівсяних пластівців, вівсяних висівок, маку та кунжуту
The use of non-traditional vegetable raw materials in the technology of breadsticks "Grisini" made from high-grade flour with the addition of oat flakes, oat bran, poppy and sesame is shown
The use of non-traditional vegetable raw materials in the technology of breadsticks "Grisini" made from high-grade flour with the addition of oat flakes, oat bran, poppy and sesame is shown
Опис
Ключові слова
технологія хлібних паличок, борошно, нетрадиційна сировина, заклади ресторанного господарства, кафедра готельно-ресторанної справи, technology of breadsticks, flour, non-traditional raw materials, restaurants
Бібліографічний опис
Нечипорук, А. Актуальність вдосконалення асортименту хлібних паличок «Грісіні» для закладів ресторанного господарства / А. Нечипорук, Т. Сильчук // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 90-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 11–12 квітня 2024 р. – Київ : НУХТ, 2024. – Ч. 3. – С. 296.