Підвищення конкурентоспроможності туристичного продукту
Вантажиться...
Дата
2024
Автори
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
конкурентоспроможність, конкурентоспроможна послуга, туристична продукту, готельна послуга, конкуренція, кафедра туристичного та готельного бізнесу
Бібліографічний опис
Салогуб, К. С. Підвищення конкурентоспроможності туристичного продукту : кваліфікаційна робота ... магістра : 242 Туризм / Салогуб Кирило Сергійович ; наук. керівник Вадим Вікторович Баєв. – Київ, 2024. – 114 с.