Аналіз фракційного складу хмельової сировини

Ескіз

Дата

2023

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

У сучасному світі хміль є важливою складовою для виробництва пива та інших напоїв. Дослідження фракційного складу хмельової сировини є важливим етапом для забезпечення якості та стабільності продукту. У даному дослідженні буде проаналізовано фракційний склад хмельової сировини з метою з’ясування її складових та визначення їх впливу на якість кінцевого продукту
In the modern world, hops are an important ingredient for the production of beer and other beverages. The study of the fractional composition of hop raw materials is an important stage for ensuring the quality and stability of the product. In this study, the fractional composition of hop raw materials will be analyzed in order to find out its components and determine their influence on the quality of the final product

Опис

Ключові слова

фракційний склад, хмельова сировина, вібротранспортувальні пристрої, fractional composition, hop raw materials, Vibratory conveying devices, кафедра процесів і апаратів харчових виробництв

Бібліографічний опис

Кравцова, Ю. В. Аналіз фракційного складу хмельової сировини / Ю. В. Кравцова, Ю. В. Запорожець, Н. А. Мельник (Ткачук) // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 89-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 3–7 квітня 2023 р. – Київ : НУХТ, 2023. – Ч. 2. – С. 131.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced