Управління інноваційною діяльністю у закладі ресторанного господарства
Дата
2024
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
ресторанний бізнес, інноваційна діяльність, управління, анімаційна програма, прибутковість, конкурентоспроможність, кафедра готельно-ресторанної справи
Бібліографічний опис
Андросович, М. О. Управління інноваційною діяльністю у закладі ресторанного господарства : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 241 Готельно-ресторанна справа / Андросович Марія Олегівна ; наук. керівник Олена Броніславівна Шидловська. – Київ, 2024. – 51 с.