Управління якістю крафтового пива в закладі ресторанного господарства

Ескіз

Дата

2024

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

якість крафтового пива, ресторанний бізнес, сертифікація, аудит якості, система управління, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Савченко, А. І. Управління якістю крафтового пива в закладі ресторанного господарства : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 241 Готельно-ресторанна справа / Савченко Ангеліна Іванівна ; наук. керівник В’ячеслав Олександрович Губеня. – Київ, 2024. – 54 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced