Удосконалення системи мотивації персоналу в закладі ресторанного господарства
Дата
2024
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
мотивація, мотиваційний процес, система менеджменту, методи мотивації, трудова діяльність, мотиваційна модель, ресторанний комплекс, світовий досвід, кафедра готельно-ресторанної справи
Бібліографічний опис
Луців, В. Я. Удосконалення системи мотивації персоналу в закладі ресторанного господарства : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 241 Готельно-ресторанна справа / Луців Валерія Ярославівна ; наук. керівник Тетяна Іванівна Іщенко. – Київ, 2024. – 70 с.