Особливості організації виробництва страв з риби у ресторані оздоровчого готелю в м. Чернігів

Ескіз

Дата

2024

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра готельно-ресторанної справи, готельне підприємство, функціональне харчування, рибне меню, рибний шніцель, заклади ресторанного господарства, hotel enterprise, functional food, fish menu, fish schnitzel, restaurant business establishments

Бібліографічний опис

Коржос, К. С. Особливості організації виробництва страв з риби у ресторані оздоровчого готелю в м. Чернігів : кваліфікаційна робота ... магістра : 241 Готельно-ресторанна справа / Катерина Сергіївна Коржос ; наук. керівник Ольга Степанівна Дулька. – Київ, 2024. – 158 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced