Ідентифікація біотехнологічних процесів в пивоварному виробництві

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2005

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Представлена ідентифікація дозволяє дослідити технологічні процеси з використанням ентропійного та синергетичного підходів до оцінки стану складної системи, що дозволить виявити явища самоорганізації та утворення дисипативних структур, визначити атрактори. Submitted identification allows to investigate processes using entropic and synergistic approaches to the assessment of a complex system that will detect the phenomenon of self-organization and the formation of dissipative structures, identify attractors.

Опис

Ключові слова

ідентифікація, біотехнологічний процес, пиво, виробництво, ентропія, синергетика, identification, biotechnological processes, beer production, entropy, synergy, кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління

Бібліографічний опис

Ідентифікація біотехнологічних процесів в пивоварному виробництві / М. Д. Місюра, В. Д. Кишенько // Автоматика : матеріали 12-й міжнародної конференції з автоматичного управління м. Харків, ЗО травня - 3 червня 2005 р. - Харків, 2005. – С. 118.