Проект варильного відділення пивзаводу потужністю 5,5 млн дал пива на рік з інтенсифікацією процесу охмелення пивного сусла

Ескіз

Дата

2024

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, солод, хміль, пивне сусло, затирання, кип’ятіння

Бібліографічний опис

Ціцяла, А. М. Проект варильного відділення пивзаводу потужністю 5,5 млн дал пива на рік з інтенсифікацією процесу охмелення пивного сусла : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Ціцяла Андрій Михайлович ; наук. керівник Роман Миколайович Мукоїд. – Київ, 2024. – 65 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced