Проект відділень ремюажу, дегоржажу кюве та оформлення пляшок з використанням класичного обладнання для отримання ігристого вина потужністю 0,5 млн. пляшок вина в рік

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2024

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, ремюаж, дегоржаж, кюве, експедиційний лікер, жиропалет, брют, готова продукція

Бібліографічний опис

Мусієнко, А. В. Проект відділень ремюажу, дегоржажу кюве та оформлення пляшок з використанням класичного обладнання для отримання ігристого вина потужністю 0,5 млн. пляшок вина в рік : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Мусієнко Антон Вячеславович ; наук. керівник Ірина Михайлівна Бабич. – Київ, 2024. – 58 с.