Проект відділень ремюажу, дегоржажу кюве та оформлення пляшок з використанням класичного обладнання для отримання ігристого вина потужністю 0,5 млн. пляшок вина в рік
Вантажиться...
Дата
2024
Автори
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, ремюаж, дегоржаж, кюве, експедиційний лікер, жиропалет, брют, готова продукція
Бібліографічний опис
Мусієнко, А. В. Проект відділень ремюажу, дегоржажу кюве та оформлення пляшок з використанням класичного обладнання для отримання ігристого вина потужністю 0,5 млн. пляшок вина в рік : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Мусієнко Антон Вячеславович ; наук. керівник Ірина Михайлівна Бабич. – Київ, 2024. – 58 с.