Дезодорація арахісово-соняшникової купажованої олії у цеху потужністю 142 т за добу
Дата
2024
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів, купажована олія, дезодорація, виробнича ділянка, рафінація, одоруючі речовини, склад, виробництво
Бібліографічний опис
Нестеренко, А. А. Дезодорація арахісово-соняшникової купажованої олії у цеху потужністю 142 т за добу : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Нестеренко Антон Анатолійович ; наук. керівник Тетяна Іванівна Романовська. – Київ, 2024. – 49 с.