Проект варильного відділення пивзаводу потужністю 7 млн дал пива на рік з впровадженням раціональних способів використання хмелепродуктів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2024

Автори

Ковтун, Валерія Сергіївна

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, пиво, сусло, солод, хміль, ячмінь, затирання, фільтрування, дробина, кип’ятіння сусла

Бібліографічний опис

Ковтун, В. С. Проект варильного відділення пивзаводу потужністю 7 млн дал пива на рік з впровадженням раціональних способів використання хмелепродуктів : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Ковтун Валерія Сергіївна ; наук. керівник Борис Іванович Хіврич. – Київ, 2024. – 76 с.