Проєкт цеху по виробництву сиру кисломолочного та сиркових виробів на підприємстві потужністю переробки молока 77 т за добу у місті Вижниця Чернівецької області
Вантажиться...
Дата
2024
Автори
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кисломолочний сир, молочні продукти, амінокислоти, дієтичне харчування, кафедра технології молока і молочних продуктів
Бібліографічний опис
Савчук, Л. Г. Проєкт цеху по виробництву сиру кисломолочного та сиркових виробів на підприємстві потужністю переробки молока 77 т за добу у місті Вижниця Чернівецької області : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Савчук Лілія Геннадіївна ; наук. керівник Алла Вікторівна Тимчук. – Київ, 2024. – 54 с.