Проєкт відділення приготування лікерів лікеро-горілчаного заводу потужністю 600 тис. дал з впровадженням сучасних способів і обладнання

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2024

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, лікеро-горілчане виробництво, лікери, напій, обладнання, технології, сировина, купаж

Бібліографічний опис

Мнушко, А. О. Проєкт відділення приготування лікерів лікеро-горілчаного заводу потужністю 600 тис. дал з впровадженням сучасних способів і обладнання : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Мнушко Анна Олександрівна ; наук. керівник Світлана Іванівна Олійник. – Київ, 2024. – 73 с.