Аналітичний контроль вмісту нітратів у харчових продуктах та питній воді

Ескіз

Дата

2022

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

На підставі проведеного інформаційного пошуку за напрямом роботи здійснено узагальнення отриманих даних щодо методів аналізу, в тому числі порівняння з фотометричним методом для визначення нітратів у питній воді, розробленим у Дослідницько-випробувальному токсикологічному центрі ДП «Науковий центр превентивної токсикології, харчової та хімічної безпеки імені академіка Л.І.Медведя Міністерства охорони здоров’я України» (м. Київ).
On the basis of the conducted information search, a generalization of the obtained data on methods of analysis was carried out, including a comparison with the photometric method for determining nitrates in drinking water, developed at the Research and Testing Toxicological Center of the State Enterprise "Scientific Center of Preventive Toxicology, Food and Chemical Safety named after Academician L. I. Medved of the Ministry of Health of Ukraine" (Kyiv).

Опис

Ключові слова

нітрати, питна вода, харчові продукти, фотометрія, кафедра харчової хімії, nitrates, drinking water, food products, photometry

Бібліографічний опис

Аналітичний контроль вмісту нітратів у харчових продуктах та питній воді / А. Коваль, Н. Стаднічук, А. Деміч, О. Кроніковський // Перспективи майбутнього та реалії сьогодення в технологіях водопідготовки : матеріали ІV Міжнародної науково-практичної конференції, 25-26 жовтня 2022, м. Київ.. – Київ : НУХТ, 2022. – С. 101-102

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced