Дослідження технологічних властивостей різних видів пшеничного цільнозернового борошна з впровадженням розроблених рекомендацій в проєкті хлібозаводу в м. Вишневе Київської області

Ескіз

Дата

2024

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, цільнозернове борошно, вуглеводно-амілазний комплекс, гранулометричний склад, автолітична активність

Бібліографічний опис

Ситниченко, Т. О. Дослідження технологічних властивостей різних видів пшеничного цільнозернового борошна з впровадженням розроблених рекомендацій в проєкті хлібозаводу в м. Вишневе Київської області : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Ситниченко Тетяна Олександрівна ; наук. керівник Людмила Василівна Махинько. – Київ, 2024. – 115 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced