Дослідження технологічних властивостей різних видів пшеничного цільнозернового борошна з впровадженням розроблених рекомендацій в проєкті хлібозаводу в м. Вишневе Київської області
Дата
2024
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, цільнозернове борошно, вуглеводно-амілазний комплекс, гранулометричний склад, автолітична активність
Бібліографічний опис
Ситниченко, Т. О. Дослідження технологічних властивостей різних видів пшеничного цільнозернового борошна з впровадженням розроблених рекомендацій в проєкті хлібозаводу в м. Вишневе Київської області : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Ситниченко Тетяна Олександрівна ; наук. керівник Людмила Василівна Махинько. – Київ, 2024. – 115 с.