Дослідження виходу борошна із зерна солодких сортів кукурудзи

Ескіз

Дата

2024

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра технології зберігання і переробки зерна, кукурудзяне борошно, безглютенові продукти харчування, помел зерна

Бібліографічний опис

Собачко, А. В. Дослідження виходу борошна із зерна солодких сортів кукурудзи : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Собачко Андрій Володимирович ; наук. керівник Андрій Васильович Шаран. – Київ, 2024. – 85 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced