Дослідження виходу борошна із зерна солодких сортів кукурудзи
Дата
2024
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра технології зберігання і переробки зерна, кукурудзяне борошно, безглютенові продукти харчування, помел зерна
Бібліографічний опис
Собачко, А. В. Дослідження виходу борошна із зерна солодких сортів кукурудзи : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Собачко Андрій Володимирович ; наук. керівник Андрій Васильович Шаран. – Київ, 2024. – 85 с.