Використання вівсяних та ячмінних пластівців в умовах домашнього хлібопечення
Дата
2012
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Стаття присвячена питанню виготовлення хліба в домашніх умовах за допомогою автоматизованих хлібопічок. Запропоновано рецептурні композиції, що містять продукти переробки круп’яних культур. Досліджено вплив товщини вівсяних та ячмінних пластівців на хід технологічного процесу. Наведено результати досліджень щодо можливості використання пластівців різної товщини у складі хлібопекарських сумішей для хлібопічок.
The article is devoted to the question of bread production at home by use automatically breadmaker. It is proposed to prescription composition that containing of product processing of cereal crops. Are investigated the effect of thickness the oat and barley flakes on the course of the technological process. Are described the results of the study of possibility to use of flakes with different thickness of composed of baking mix for breadmaker.
Опис
Ключові слова
вівсяні пластівці, ячмінні пластівці, автоматизовані хлібопічки, хлібопекарські суміші, oat flakes, barley flakes, automatically breadmaker, baking mix, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Бібліографічний опис
Семенова А. Б. Використання вівсяних та ячмінних пластівців в умовах домашнього хлібопечення / А. Б. Семенова, Л. А. Михонік, В. І. Дробот // Хранение и переработка зерна. - 2012. - № 6. - С. 55-56.