Перспективи використання природних адсорбентів України в технологіях харчових продуктів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2008

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

На основі проведених досліджень визначення оптимальних параметрів для процесу адсорбційного видалення барвних речовин природними дисперсними мінералами. Based on the investigations determine the optimal parameters for the process of adsorption removal of natural coloring agents dispersed minerals.

Опис

Ключові слова

природні адсорбенти, харчові продукти, natural adsorbents, food, кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів, кафедра технології оздоровчих продуктів

Бібліографічний опис

Стеценко, Н. О. Перспективи використання природних адсорбентів України в технологіях харчових продуктів / Н. О. Стеценко, О. М. Мірошников, В. В. Манк, О. В. Подобій // Věda a technologie: krok do budoucnosti –2008 : IV mezinarodnн vědecko – praktick conference : materially. – 2008. - С. 87-89.