Використання порошків із сублімованих ягід у виробництві органічних бісквітних напівфабрикатів для тортів і тістечок з впровадженням розробленої рецептури на кондитерському підприємстві ТОВ «ЛА ТАРТА» у м. Київ

Ескіз

Дата

2024

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, бісквітний напівфабрикат, сублімована малина, енергетична цінність, харчова цінність

Бібліографічний опис

Бараненко, С. С. Використання порошків із сублімованих ягід у виробництві органічних бісквітних напівфабрикатів для тортів і тістечок з впровадженням розробленої рецептури на кондитерському підприємстві ТОВ «ЛА ТАРТА» у м. Київ : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Бараненко Сергій Сергійович ; наук. керівник Юлія Вікторівна Камбулова. – Київ, 2024. – 105 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced