Дослідження використання шроту насіння гарбуза у виробництві органічного хліба з пшеничного борошна із впровадженням розробленого виробу в проєкті хлібозаводу у м. Дунаївці Хмельницької області

Ескіз

Дата

2024

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, шрот насіння гарбуза, органічний хліб, хліб функціонального призначення, харчові волокна, незамінні амінокислоти

Бібліографічний опис

Боднарчук, В. О. Дослідження використання шроту насіння гарбуза у виробництві органічного хліба з пшеничного борошна із впровадженням розробленого виробу в проєкті хлібозаводу у м. Дунаївці Хмельницької області : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Боднарчук Віталій Олександрович ; наук. керівник Наталія Олексіївна Фалендиш. – Київ, 2024. – 130 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced