Удосконалення технології адсорбційної рафінації ріпакової олії
Дата
2024
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів, відбілювання, нерафінованаї ріпакова олія, втрати, відходи, якість, рафінування
Бібліографічний опис
Зеленецька, Н. С. Удосконалення технології адсорбційної рафінації ріпакової олії : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Зеленецька Наталія Сергіївна ; наук. керівник Євгенія Іванівна Шеманська. – Київ, 2024. – 70 с.