Удосконалення технології адсорбційної рафінації ріпакової олії

Ескіз

Дата

2024

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів, відбілювання, нерафінованаї ріпакова олія, втрати, відходи, якість, рафінування

Бібліографічний опис

Зеленецька, Н. С. Удосконалення технології адсорбційної рафінації ріпакової олії : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Зеленецька Наталія Сергіївна ; наук. керівник Євгенія Іванівна Шеманська. – Київ, 2024. – 70 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced