Перероблення насіння соняшнику форпресуванням з первинним очищенням олії
Дата
2024
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів, пресування, технологія, соняшник, технохімічний контроль, очищення, олія
Бібліографічний опис
Лазаревич, Я. Д. Перероблення насіння соняшнику форпресуванням з первинним очищенням олії : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Лазаревич Ярослав Дмитрович ; наук. керівник Ірина Геронтіївна Радзієвська. – Київ, 2024. – 86 с.