Удосконалення системи управління безпечністю виробництва морозивного торта «Райдуга» для оператора ринку ТОВ «Айс-Фудс»

Ескіз

Дата

2024

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра експертизи харчових продуктів, система управління безпечністю, морозивний торт, оператор ринку, HACCP, морозиво

Бібліографічний опис

Гайдай, І. С. Удосконалення системи управління безпечністю виробництва морозивного торта «Райдуга» для оператора ринку ТОВ «Айс-Фудс» : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Гайдай Іванна Сергіївна ; наук. керівник Наталія Вікторівна Попова. – Київ, 2024. – 138 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced