Організація переробки птиці та впровадження лінії переробки кролів на птахокомбінаті в м. Івано-Франківськ
Ескіз недоступний
Дата
2024
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів, переробка, птиця, кролі, птахокомбінат, забій, технологія
Бібліографічний опис
Свердун, А. Я. Організація переробки птиці та впровадження лінії переробки кролів на птахокомбінаті в м. Івано-Франківськ : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Свердун Антоніна Ярославівна ; наук. керівник Оксана Євгеніївна Москалюк. – Київ, 2024. – 85 с.