Проєкт кондитерського цеху в м. Сміла Черкаської області з впровадженням потоково-механізованих ліній пряників і вівсяного печива

Ескіз

Дата

2024

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, печі Г4-ПХЗС-25, пряники, емульсія, тиражний сироп, вівсяне печиво

Бібліографічний опис

Сподобаєва, Є. Є. Проєкт кондитерського цеху в м. Сміла Черкаської області з впровадженням потоково-механізованих ліній пряників і вівсяного печива : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Сподобаєва Євгенія Євгеніївна ; наук. керівник Юлія Вікторівна Камбулова. – Київ, 2024. – 79 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced