Проєкт кондитерського цеху в м. Сміла Черкаської області з впровадженням потоково-механізованих ліній пряників і вівсяного печива
Дата
2024
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, печі Г4-ПХЗС-25, пряники, емульсія, тиражний сироп, вівсяне печиво
Бібліографічний опис
Сподобаєва, Є. Є. Проєкт кондитерського цеху в м. Сміла Черкаської області з впровадженням потоково-механізованих ліній пряників і вівсяного печива : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Сподобаєва Євгенія Євгеніївна ; наук. керівник Юлія Вікторівна Камбулова. – Київ, 2024. – 79 с.