Удосконалення системи управління безпечністю виробництва вермішелі довгої екстра для ТОВ «Київська макаронна фабрика»
Дата
2024
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра експертизи харчових продуктів, вермішель довга екстра, система управління безпечністю, удосконалення, нормативні документи, законодавство України
Бібліографічний опис
Базюченко, К. Д. Удосконалення системи управління безпечністю виробництва вермішелі довгої екстра для ТОВ «Київська макаронна фабрика» : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Базюченко Катерина Дмитрівна ; наук. керівник Оксана Сергіївна Шульга. – Київ, 2024. – 127 с.