Удосконалення системи управління безпечністю виробництва вермішелі довгої екстра для ТОВ «Київська макаронна фабрика»

Ескіз

Дата

2024

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра експертизи харчових продуктів, вермішель довга екстра, система управління безпечністю, удосконалення, нормативні документи, законодавство України

Бібліографічний опис

Базюченко, К. Д. Удосконалення системи управління безпечністю виробництва вермішелі довгої екстра для ТОВ «Київська макаронна фабрика» : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Базюченко Катерина Дмитрівна ; наук. керівник Оксана Сергіївна Шульга. – Київ, 2024. – 127 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced