Удосконалення системи управління безпечністю виробництва масла вершкового з м.ч.ж. 72,5 % для оператора ринку ПрАТ "Вімм-Білль-Данн Україна" відповідно до вимог ДСТУ ISO 22000:2019
Дата
2024
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра експертизи харчових продуктів, масло вершкове, HACCP, система управління безпечністю, ДСТУ ISO 22000:2019
Бібліографічний опис
Бобровська, С. М. Удосконалення системи управління безпечністю виробництва масла вершкового з м.ч.ж. 72,5 % для оператора ринку ПрАТ "Вімм-Білль-Данн Україна" відповідно до вимог ДСТУ ISO 22000:2019 : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Бобровська Софія Михайлівна ; наук. керівник Лариса Юріївна Арсеньєва. – Київ, 2024. – 166 с.