Удосконалення системи управління безпечністю виробництва безалкогольного напою «Lemonissimo Lemonata» на ПрАТ «Оболонь»» за стандартом ДСТУ ISO 22000:2019

Ескіз

Дата

2024

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра експертизи харчових продуктів, безалкогольний напій «Lemonissimo Lemonata», система управління безпечністю, критична контрольна точка

Бібліографічний опис

Марченко, В. В. Удосконалення системи управління безпечністю виробництва безалкогольного напою «Lemonissimo Lemonata» на ПрАТ «Оболонь»» за стандартом ДСТУ ISO 22000:2019 : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Марченко Владислав Вікторович ; наук. керівник Лариса Юріївна Арсеньєва. – Київ, 2024. – 186 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced