Удосконалення системи управління безпечністю виробництва безалкогольного напою «Lemonissimo Lemonata» на ПрАТ «Оболонь»» за стандартом ДСТУ ISO 22000:2019
Дата
2024
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра експертизи харчових продуктів, безалкогольний напій «Lemonissimo Lemonata», система управління безпечністю, критична контрольна точка
Бібліографічний опис
Марченко, В. В. Удосконалення системи управління безпечністю виробництва безалкогольного напою «Lemonissimo Lemonata» на ПрАТ «Оболонь»» за стандартом ДСТУ ISO 22000:2019 : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Марченко Владислав Вікторович ; наук. керівник Лариса Юріївна Арсеньєва. – Київ, 2024. – 186 с.