Способи виявлення дефектів у пиві
Дата
2021
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Під час виробництва зустрічаються дефекти, які пов’язані із сировиною, неправильним веденням технологічного процесу, біологічного походження, що в подальшому призводить до порушень біологічних та фізико-хімічних властивостей пива. Тому актуальним є дослідження причин виникнення, виявлення та усунення дефектів у пивоварінні.
During production, there are defects related to raw materials, incorrect management of the technological process, of biological origin, which subsequently worsened the biological and physico-chemical properties of beer. Therefore, researching the causes of occurrence, elimination and elimination of defects in brewing is your priority.
During production, there are defects related to raw materials, incorrect management of the technological process, of biological origin, which subsequently worsened the biological and physico-chemical properties of beer. Therefore, researching the causes of occurrence, elimination and elimination of defects in brewing is your priority.
Опис
Ключові слова
кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, пиво, аромат, смак, дефекти, технологія, beer, aroma, taste, defects, technology
Бібліографічний опис
Пархоменко, А. Способи виявлення дефектів у пиві / А. Пархоменко, Р. Мукоїд, В. Василів // Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства : матеріали Х Міжнародної науково-практичної конференції, 22–23 квітня 2021 р. – Київ : НУБіП, 2021. – С. 175-176