Способи виявлення дефектів у пиві

Ескіз

Дата

2021

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Під час виробництва зустрічаються дефекти, які пов’язані із сировиною, неправильним веденням технологічного процесу, біологічного походження, що в подальшому призводить до порушень біологічних та фізико-хімічних властивостей пива. Тому актуальним є дослідження причин виникнення, виявлення та усунення дефектів у пивоварінні.
During production, there are defects related to raw materials, incorrect management of the technological process, of biological origin, which subsequently worsened the biological and physico-chemical properties of beer. Therefore, researching the causes of occurrence, elimination and elimination of defects in brewing is your priority.

Опис

Ключові слова

кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, пиво, аромат, смак, дефекти, технологія, beer, aroma, taste, defects, technology

Бібліографічний опис

Пархоменко, А. Способи виявлення дефектів у пиві / А. Пархоменко, Р. Мукоїд, В. Василів // Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства : матеріали Х Міжнародної науково-практичної конференції, 22–23 квітня 2021 р. – Київ : НУБіП, 2021. – С. 175-176

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced