Товарознавча експертиза екологічного посуду

Ескіз

Дата

2021

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Проведено аналіз факторів, що впливають на ринок біополімерів. Сформовано характеристику категорій біодеградабельного посуду. Проведено SWOT-аналіз для якісної оцінки розроблення їстівного посуду, де виділені основні можливості і загрози, а також сильні та слабкі сторони. Наведено показники якості їстівних стаканчиків.
An analysis of the factors affecting the biopolymers market was carried out. A description of the categories of biodegradable tableware has been created. A SWOT analysis was conducted for a qualitative assessment of the development of tableware, where the main opportunities and threats, as well as strengths and weaknesses, were highlighted. The indicators of the quality of edible cups are given.

Опис

Ключові слова

кафедра експертизи харчових продуктів, якість, біодеградабельна упаковка, їствний стаканчик, quality, biodegradable packaging, edible cup

Бібліографічний опис

Шульга, О. Товарознавча експертиза екологічного посуду / О. Шульга, А.Чорна // Сучасна товарознавча експертиза: теоретичні розробки, практичний досвід, проблеми і перспективи : матеріали І-ї Міжнародної наук.-практичної конференції, 30 вересня 2021 р., м. Львів. – Львів : Растр-7, 2021. – С. 167-170

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced