Товарознавча експертиза екологічного посуду
Дата
2021
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Проведено аналіз факторів, що впливають на ринок біополімерів. Сформовано характеристику категорій біодеградабельного посуду. Проведено SWOT-аналіз для якісної оцінки розроблення їстівного посуду, де виділені основні можливості і загрози, а також сильні та слабкі сторони. Наведено показники якості їстівних стаканчиків.
An analysis of the factors affecting the biopolymers market was carried out. A description of the categories of biodegradable tableware has been created. A SWOT analysis was conducted for a qualitative assessment of the development of tableware, where the main opportunities and threats, as well as strengths and weaknesses, were highlighted. The indicators of the quality of edible cups are given.
An analysis of the factors affecting the biopolymers market was carried out. A description of the categories of biodegradable tableware has been created. A SWOT analysis was conducted for a qualitative assessment of the development of tableware, where the main opportunities and threats, as well as strengths and weaknesses, were highlighted. The indicators of the quality of edible cups are given.
Опис
Ключові слова
кафедра експертизи харчових продуктів, якість, біодеградабельна упаковка, їствний стаканчик, quality, biodegradable packaging, edible cup
Бібліографічний опис
Шульга, О. Товарознавча експертиза екологічного посуду / О. Шульга, А.Чорна // Сучасна товарознавча експертиза: теоретичні розробки, практичний досвід, проблеми і перспективи : матеріали І-ї Міжнародної наук.-практичної конференції, 30 вересня 2021 р., м. Львів. – Львів : Растр-7, 2021. – С. 167-170