Comparative analysis of TACCP methodology according to PAS 96:2017 and CARVER+Shock

Ескіз

Дата

2024

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

TACCP (Threat Assessment Critical Control Point) – попередження шкідливих загроз харчовим продуктам, таких як саботаж, вимагання або тероризм. Нині впровадження ТАССР національними операторами ринку здійснюється добровільно, наприклад, в межах впровадження схеми сертифікації FSSC 22000. Отже, обидві методології зосереджують свою увагу на ланцюгу постачання сировини та матеріалів до оператора ринку. Критерії оцінювання ризиків та наслідків дещо відрізняється, а також ефект сприйняття наслідків загрози.
TACCP (Threat Assessment Critical Control Point) – prevention of harmful threats to food products, such as sabotage, extortion or terrorism. Currently, the implementation of TACCP by national market operators is carried out voluntarily, for example, within the framework of the FSSC 22000 certification scheme implementation. Therefore, both methodologies focus their attention on the supply chain of raw materials and materials to the market operator. The criteria for assessing risks and consequences are somewhat different, as well as the effect of the perception of the consequences of the threat.

Опис

Ключові слова

TACCP, CARVER+Shok, кафедра експертизи харчових продуктів

Бібліографічний опис

Shulga, O. Сomparative analysis of TACCP methodology according to PAS 96:2017 and CARVER+Shock / O. Shulga, L. Yingmei, M. Drychyk // Якість і безпека харчових продуктів : збірник тез V Міжнародної науково-практичної конференції, 9-10 листопада 2023 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2023. – С. 15-17

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced