Спосіб виробництва чипсів з білих коренеплодів (Патент на корисну модель № 134861)
Дата
2019
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Корисна модель належить до харчової промисловості, зокрема харчоконцентратної галузі, а саме стосується виробництва снекової продукції. Спосіб виробництва чипсів з білих коренеплодів, який включає послідовне миття, інспектування, очищення, нарізання, сушіння, охолодження, пакування, який відрізняється тим, що нарізані коренеплоди бланшують при температурі 50…110 °C протягом 1…15 хв.
The patent relates to the food industry, specifically to the food concentrate industry, and in particular to the production of snack products. A method for producing white root vegetable chips, which includes the following steps: washing, inspection, peeling, cutting, drying, cooling, and packaging, characterised by the fact that the cut root vegetables are blanched at a temperature of 50...110 °C for 1...15 minutes.
The patent relates to the food industry, specifically to the food concentrate industry, and in particular to the production of snack products. A method for producing white root vegetable chips, which includes the following steps: washing, inspection, peeling, cutting, drying, cooling, and packaging, characterised by the fact that the cut root vegetables are blanched at a temperature of 50...110 °C for 1...15 minutes.
Опис
Ключові слова
чипси, білі коренеплоди, бланшування, сушіння, chips, white root vegetables, blanching, drying, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Бібліографічний опис
Патент 134861 UA, A23B 7/02 (2006.01), A23L 19/12 (2016.01). Спосіб виробництва чипсів з білих коренеплодів / Колодязна К. С., Зінченко І. М. ; заявник та патентовласник Національний університет харчових технологій. – № u 201812633 ; заявл. 19.12.18 ; опубл. 10.06.19, Бюл. № 11, 2019 р.