Актуальність композицій з натуральних барвників для м’ясомістких виробів

Ескіз

Дата

2022

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Представлено результати дослідженнь харчової композиції з суміші екстракту перців та цитрусових для використання у складі м’ясовмістних продуктів.
The results of research on a food composition from a mixture of pepper and citrus extracts for use in meat-containing products are presented.

Опис

Ключові слова

кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів, натуральні барвники, харчові композиції, natural dyes, food compositions

Бібліографічний опис

Михавко, Т. Актуальність композицій з натуральних барвників для м’ясомістких виробів / Т. Михавко, В. Пасічний // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 88 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, квітень-травень 2022 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2022. – Ч. 1. – С.201

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced