Розроблення рецептури м’ясних хлібів з використанням смако – ароматичних наповнювачів
Вантажиться...
Файли
Дата
2022
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Описана доцільність використання кетчупу та гірчиці у складі м’ясних хлібів
The expediency of using ketchup and mustard as part of meat loaves is described
The expediency of using ketchup and mustard as part of meat loaves is described
Опис
Ключові слова
кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів, олеорезини, м’ясні хліби, oleoresins, meat loaves
Бібліографічний опис
Холод, А. Розроблення рецептури м’ясних хлібів з використанням смако-ароматичних наповнювачів / А. Холод, В. Пасічний, Є. Лисянська // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 88-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, квітень – травень 2022 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2022. – Ч. 1. – С. 228.