Структуроутворювач універсальний для виробництва низькобілкових сирних продуктів
Вантажиться...
Файли
Дата
2022
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Наведено результати дослідження продукту з різним складом структуроутворюючої суміші для м’ясних продуктів
The results of the research of the product with different composition of the structure-forming mixture for meat products are given
The results of the research of the product with different composition of the structure-forming mixture for meat products are given
Опис
Ключові слова
кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів, структуроутворювач, низькобілкові продукти, structure-forming, low-protein products
Бібліографічний опис
Рудюк, В. Структуроутворювач універсальний для виробництва низькобілкових сирних продуктів / В. Рудюк, В. Пасічний // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 88-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, квітень–травень 2022 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2022. – Ч. 1. – С. 212.