Дослідження роботи та модернізація вовчка з діаметром решіток 114 мм для подрібнення м’яса

Ескіз

Дата

2024

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв, дослідження, процес, обладнання, м’ясо, вовчок, моделювання

Бібліографічний опис

Гринкевич, М. В. Дослідження роботи та модернізація вовчка з діаметром решіток 114 мм для подрібнення м’яса : кваліфікаційна робота ... магістра : 133 Галузеве машинобудування / Гринкевич Максим Вікторович ; наук. керівник Олена Олександрівна Чепелюк. – Київ, 2024. – 83 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced