Використання фосфатів як одна з умов покращання якості ковбасних виробів
Вантажиться...
Файли
Дата
2002
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Розглянуто сировинну базу м’ясної промисловості України, яка останнім часом значно скоротилась і погіршалась. Значні відхилення якості м’яса зумовлюють пошук шляхів і способів його раціонального використання. Одним із технологічних прийомів при виробництві варених ковбасних виробів є використання фосфатних препаратів.
Consideration of the raw materials of meat industry in Ukraine, which has recently been significantly reduced and deteriorated. Significant deviations meat quality must determine search ways and means of its rational use. One of the technological methods in the production of boiled sausages is the use of phosphate products.
Consideration of the raw materials of meat industry in Ukraine, which has recently been significantly reduced and deteriorated. Significant deviations meat quality must determine search ways and means of its rational use. One of the technological methods in the production of boiled sausages is the use of phosphate products.
Опис
Ключові слова
якість, м’ясна сировина, варені ковбаси, фосфатні препарати, quality, raw meat, boiled sausages, phosphate preparations, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Бібліографічний опис
Гончаров, Г. І. Використання фосфатів як одна з умов покращання якості ковбасних виробів / Г. І. Гончаров, І. М. Страшинський //
Вісник Сумського Національного аграрного університету. Серія : Тваринництво. – 2002. – Вип. 6. - С. 284-287.