Огляд підходів для ефективного розроблення та впровадження інформаційної технології планування за концепцією «точно в строк» для харчових виробництв
Файли
Дата
2023
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Проведено огляд підходів для ефективного розроблення та впровадження інформаційної технології планування за концепцією «точно в строк» для харчових виробництв
A review of approaches for the effective development and implementation of planning information technology based on the concept of "just in time" for food production was carried out
A review of approaches for the effective development and implementation of planning information technology based on the concept of "just in time" for food production was carried out
Опис
Ключові слова
інформаційна технологія планування, концепція «точно в строк», харчове виробництво, кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки, planning information technology, "just in time" concept, food production
Бібліографічний опис
Шпаченко, Д. В. Огляд підходів для ефективного розроблення та впровадження інформаційної технології планування за концепцією «точно в строк» для харчових виробництв / Д. В. Шпаченко, О. Л. Сєдих // Сучасні методи, інформаційне, програмне та технічне забезпечення систем керування організаційно-технічними та технологічними комплексами : матеріали X Міжнародної науково-технічної Internet-конференції, 24 листопада 2023. – Київ : НУХТ, 2023. – С. 220.