Огляд підходів для ефективного розроблення та впровадження інформаційної технології планування за концепцією «точно в строк» для харчових виробництв

Ескіз

Дата

2023

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Проведено огляд підходів для ефективного розроблення та впровадження інформаційної технології планування за концепцією «точно в строк» для харчових виробництв
A review of approaches for the effective development and implementation of planning information technology based on the concept of "just in time" for food production was carried out

Опис

Ключові слова

інформаційна технологія планування, концепція «точно в строк», харчове виробництво, кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки, planning information technology, "just in time" concept, food production

Бібліографічний опис

Шпаченко, Д. В. Огляд підходів для ефективного розроблення та впровадження інформаційної технології планування за концепцією «точно в строк» для харчових виробництв / Д. В. Шпаченко, О. Л. Сєдих // Сучасні методи, інформаційне, програмне та технічне забезпечення систем керування організаційно-технічними та технологічними комплексами : матеріали X Міжнародної науково-технічної Internet-конференції, 24 листопада 2023. – Київ : НУХТ, 2023. – С. 220.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced