Пристрій для теплового оброблення ковбасних виробів
Файли
Дата
2024
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Пристрій для теплового оброблення ковбасних виробів складається з теплоізольованої камери з системою підготовки робочої суміші, яка містить осьові вентилятори, калорифери, нагнітаючі повітропроводи, які розташовані вздовж бокових стінок камери, димоходи, повітропроводи для відводу робочої суміші, а також рами з продуктом. В теплоізольованій камері додатково розташована система пульсуючого повітророзподілу, яка складається з вентилятора, механізму перемикання подачі повітряної та димоповітряної суміші в повітропроводи
The device for thermal processing of sausage products consists of a heat-insulated chamber with a system for preparing the working mixture, which contains axial fans, heaters, injection air ducts located along the side walls of the chamber, chimneys, air ducts for removing the working mixture, as well as frames with the product. A pulsating air distribution system is additionally located in the heat-insulated chamber, which consists of a fan, a mechanism for switching the supply of air and smoke-air mixture to the air ducts
The device for thermal processing of sausage products consists of a heat-insulated chamber with a system for preparing the working mixture, which contains axial fans, heaters, injection air ducts located along the side walls of the chamber, chimneys, air ducts for removing the working mixture, as well as frames with the product. A pulsating air distribution system is additionally located in the heat-insulated chamber, which consists of a fan, a mechanism for switching the supply of air and smoke-air mixture to the air ducts
Опис
Ключові слова
пристрій, теплове оброблення, ковбасні вироби, device, heat treatment, sausage products, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв
Бібліографічний опис
Патент на корисну модель № 156906 UA, МПК (2024.01) А23В 4/044 (2006.01) А22С 11/00. Пристрій для теплового оброблення ковбасних виробів / Бабанов І. Г., Бабанова О. І., Беседа С.Д. ; заявник Національний університет харчових технологій. – № u 2023 05203 ; заявл. 02.11.2023 ; опубл. 22.08.2024, Бюл. № 34 2024.