Пристрій для теплового оброблення ковбасних виробів

Ескіз

Дата

2024

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Пристрій для теплового оброблення ковбасних виробів складається з теплоізольованої камери з системою підготовки робочої суміші, яка містить осьові вентилятори, калорифери, нагнітаючі повітропроводи, які розташовані вздовж бокових стінок камери, димоходи, повітропроводи для відводу робочої суміші, а також рами з продуктом. В теплоізольованій камері додатково розташована система пульсуючого повітророзподілу, яка складається з вентилятора, механізму перемикання подачі повітряної та димоповітряної суміші в повітропроводи
The device for thermal processing of sausage products consists of a heat-insulated chamber with a system for preparing the working mixture, which contains axial fans, heaters, injection air ducts located along the side walls of the chamber, chimneys, air ducts for removing the working mixture, as well as frames with the product. A pulsating air distribution system is additionally located in the heat-insulated chamber, which consists of a fan, a mechanism for switching the supply of air and smoke-air mixture to the air ducts

Опис

Ключові слова

пристрій, теплове оброблення, ковбасні вироби, device, heat treatment, sausage products, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв

Бібліографічний опис

Патент на корисну модель № 156906 UA, МПК (2024.01) А23В 4/044 (2006.01) А22С 11/00. Пристрій для теплового оброблення ковбасних виробів / Бабанов І. Г., Бабанова О. І., Беседа С.Д. ; заявник Національний університет харчових технологій. – № u 2023 05203 ; заявл. 02.11.2023 ; опубл. 22.08.2024, Бюл. № 34 2024.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced