Удосконалення конструкції ротаційного теплообмінника з метою інтенсифікації процесу уварювання кондитерських мас
Дата
2024
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування, уварювання кондитерських мас, ротаційний теплообмінник, інтенсифікації процесу приготування
Бібліографічний опис
Шапаренко, А. В. Удосконалення конструкції ротаційного теплообмінника з метою інтенсифікації процесу уварювання кондитерських мас : кваліфікаційна робота ... магістра : 133 Галузеве машинобудування / Шапаренко Андрій Володимирович ; наук. керівник Юрій Іванович Вересоцький. – Київ, 2024. – 142 с.